Du är här:Start > Om oss

Kyrkan är människor som trorHöglandskyrkan Nässjö består av människor som tror på Jesus och valt att leva i en relation med honom. Vi har olika bakgrund, olika intressen och vi befinner oss i olika stadier i livet. Men vi har det gemensamt att vi tror, och vi önskar att fler människor ska få upptäcka hur fantastiskt livet med Jesus är.

Församlingens uppgift är att presentera de goda nyheterna för vår tids människor: att alla genom tron på Jesus Kristus kan få en personlig relation med Gud och lära känna honom och hans eviga kärlek. Församlingen vill vara en växtplats där människor kan upptäcka och utforska ett andligt liv som fungerar i vardagen. För oss betyder Jesus allt, han kan hjälpa oss att mogna som människor, ge livet mening och ge kraft att leva ett helt liv. Vi vill följa Jesus i det exempel han satte när han levde som människa på jorden. Och vi tror att han visar sig genom Bibeln, genom bön och när vi delar våra liv med varandra. Bibeln är Guds ord och grunden till vad vi tror på.

Två församlingar har blivit en

Höglandskyrkan Nässjö (f.d. Nässjö Allians- och Baptistförsamling) bildades i slutet av 2011, då två församlingar gick samman. Tidigare hette vi "Nässjö Baptistförsamling Tabernaklet" och "Nässjö Alliansförsamling". Den nuvarande församlingen hade vid bildandet 275 medlemmar och tre anställda.


Logga in

Du som har inloggning kan här logga in med e-post och lösenord.